Something Very Wrong Here...

Discussion in 'Feedback & FAQ' started by Luke, Aug 13, 2008.

  1. #21
    Todd

    Todd FLǕGGȦ∂NKđ€ČHIŒβǾLʃÊN LPA Administrator

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    1,061,051
    Likes Received:
    99



    ok, this might sound crazy, but create a new account and then as soon as you do that, PM me with its new username so I can edit its post count so you won't be mod queued, and then once I've done that, try posting with it and see if it works. If it does, we can change usernames and alter postcounts and shit to match your old one and you can use the new one.
     
  2. #22
    Evan™

    Evan™ HI! I'm Randy, I'm a Bandicoot Über Member

    Joined:
    Feb 17, 2005
    Messages:
    11,741
    Likes Received:
    0



    ah great, i have the same probs as Hellflame and did the same stuffs still no change though
     
  3. #23
    Luke

    Luke Mind Your Manners. LPA Addicted VIP

    Joined:
    Jun 23, 2004
    Messages:
    15,205
    Likes Received:
    107



    Done, username: Luke1
     
  4. #24
    Todd

    Todd FLǕGGȦ∂NKđ€ČHIŒβǾLʃÊN LPA Administrator

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    1,061,051
    Likes Received:
    99



    Ok, I disabled the mod queue for that user so try posting in RT and anywhere else. Consider this a free pass to postwhore
     
  5. #25
    Luke

    Luke Mind Your Manners. LPA Addicted VIP

    Joined:
    Jun 23, 2004
    Messages:
    15,205
    Likes Received:
    107



    I can post with the other user name but I'm still encountering the other problems. Certain new posts aren't showing up and when I went to the Luke1 control panel it somehow led me straight back to the Luke/Hellflame control panel. Also the skin automatically went back to LPA INSPI(RED) again.

    So basically the only thing solved by creating a new account is that I can post with it. All the other problems remain though.
     
  6. #26
    Will

    Will bread crumbs & white stones LPA Addicted VIP

    Joined:
    Aug 25, 2002
    Messages:
    35,486
    Likes Received:
    0



    This probably isn't helpful but I haven't encountered any problems. I'm running the newest version of Firefox on Windows XP, and I didn't clear my cache after the forums were upgraded.

    Edit—
    I meant I haven't had any problems since the one you fixed a couple days ago, Todd—the one where I couldn't go back a page in "Random Thoughts."
     
  7. #27
    Todd

    Todd FLǕGGȦ∂NKđ€ČHIŒβǾLʃÊN LPA Administrator

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    1,061,051
    Likes Received:
    99



    Yeah that was completely unrelated. Luke, can you try firefox and see if it works?
     
  8. #28
    Will

    Will bread crumbs & white stones LPA Addicted VIP

    Joined:
    Aug 25, 2002
    Messages:
    35,486
    Likes Received:
    0



    I figured it was completely unrelated. But I also figured I'd note I haven't had any problems and what I've been using. Just doing my part to save the day. :lol:
     
  9. #29
    Luke

    Luke Mind Your Manners. LPA Addicted VIP

    Joined:
    Jun 23, 2004
    Messages:
    15,205
    Likes Received:
    107



    When I use firefox it seems to work fine.
     
  10. #30
    Bryan

    Bryan Well-Known Member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    0



    I dunno..I sorta like it :lol:
     
  11. #31
    Derek

    Derek LPAssociation.com Administrator LPA Administrator

    Joined:
    Jul 13, 2002
    Messages:
    41,873
    Likes Received:
    2,334



    I would normally jump for joy and say we have fixed the problem, but if I recall...Keaton is having these problems in Firefox. :lol:
     
  12. #32
    Luke

    Luke Mind Your Manners. LPA Addicted VIP

    Joined:
    Jun 23, 2004
    Messages:
    15,205
    Likes Received:
    107



    Also it's pretty screwy for those who don't have firefox. I personally prefer just to use explorer but if it comes down to it I'll use firefox.

    Not sucking up or anything but I'd like to say that I appreciate you guys (well, Todd lol) are working hard to fix the problem. Now, the matter of my compensation package...:lol:
     
  13. #33
    Messy Marj

    Messy Marj LPA Addicted VIP LPA Addicted VIP

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Messages:
    16,155
    Likes Received:
    0



    I have no security token things, I'm only allowed to post in here (which took me AGES) and in RT, if I'm lucky. This is...grrrrr. o.o

    edit: Aaah..I can post by quoting someone, I just have to remove the quote. :hmm:

    edit 2: I can post in other threads now...but I also get security token things.. :hypo:
     
    Last edited: Aug 15, 2008
  14. #34
    Sonic

    Sonic Searching for the last Chaos Emerald... LPA Super Member

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    4,481
    Likes Received:
    542



    I'm not having problems posting, but ever since the update a few days ago I've been having trouble with my browsers refreshing the pages automatically. So now when I go into a sub-forum, I have to refresh manually in order for new posts to come up.

    Obviously not as much of a problem as others, but I figure I would report it. I go on quite a bit of forums, and this is the only one that does that.
     
  15. #35
    Derek

    Derek LPAssociation.com Administrator LPA Administrator

    Joined:
    Jul 13, 2002
    Messages:
    41,873
    Likes Received:
    2,334



    So show of hands, who here is still having trouble?
     
  16. #36
    Sonic

    Sonic Searching for the last Chaos Emerald... LPA Super Member

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    4,481
    Likes Received:
    542



    Other than what I posted above you, I'm not having any problems.
     
  17. #37
    Bryan

    Bryan Well-Known Member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    0



    The Skins still screwed up for me.
     
  18. #38
    Theazninvasion68

    Theazninvasion68 It's like blood to a vampire, our tragic desire. LPA Super VIP

    Joined:
    Nov 9, 2004
    Messages:
    8,029
    Likes Received:
    0



    No problems here.
     
  19. #39
    Jawsome

    Jawsome Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2003
    Messages:
    472
    Likes Received:
    0



    I'm having the same problem as 11:55. Nothing is refreshing, I have to refresh everything manually.
     
  20. #40
    Omar

    Omar Administrator LPA Super Member

    Joined:
    Jul 13, 2002
    Messages:
    4,272
    Likes Received:
    5



    I haven't had any problems. I'm using Firefox 1.5.
     

Share This Page