Kako? I Dusane,slazem se da smanjis malo sig... Na slici su Incubus,a pesma je aqueus transmission(valjda se tako pise) [/b][/quote] zato kaj imam mod iskustva sa ftgst.co.uk.... aaah...incubus..... dule-ja nemam skolu. muahahahaha! sala. da smanjis sig jer neki sajtovi imaju ogranicenja.... ne znam kolko je ovdje...
aa, razumijem... now some little guy next to me is trying to be annoying so that I get off this computer... And I am writing in English so that he cannot understand it... vi ste svi bili na natjecanjima iz eng? Ja sam na zupanijskom bila 12 a 10 prolaze, pakao... Al postoji sansa da i ja prodem.. *moli se bogu*
Dobri su...i zbog toga niko ko je sa njima nije Ma,smaraju kao i uvek. Trenutno nisu kuci...hehe sad cu da napravim zurku Ili mozda ne...bolesna sam Kisss Perla,odoh ja edit eto,cetiri smajlija...muka mi je.
skola, i to je otprilike to... Tomi, bi mi napravio sig, vrlo mi se svida onaj za Anyu! Mislim da si stvarno talentiran... @Dule, moja slike je negdje u post your picture, i other ppl's pictures oko 27, 28 strane...mozda iza...
Ja moju sliku postavjam za vikend.Definitivno. Moram malo da se povratim od ove bolesti...bela sam k'o duh.