I don't know...maybe because some people can't understand this language: Budale moronske ...nosite se svi Please if you don't know Serbian,Croatian... don't come here!!!
Moronske is idiot, right? I used to have a girl on MSN who was from croatia, she used that word alot in her messages to me
CAOOOOO!!! Nemas pojma kako mi je drago sto si nam se pridruzio Ja sam Ivana iz Panceva(posle tebe jedina iz Srbije,nase male jadne zemljice), '88 sam godiste itd. A ti Dule?(predpostavljam Dusan) Ako ti treba nesto,pitaj mene...za ''moje'' sam uvek tu Sajt je super i ljudi su strava...videces i sam.
ja sam '86 godiste i iz bora sam (to sam vec rekao) slusam lp od samog pocetka znaci vec oko 5 godina i evo sad sam kao resio da malo poetim i ovaj forum. bas je super sto ima i nas iz srbije kazi mi samo kako da ubacim slicicu ispod imena ubacio sam i neke svoje pesme, vidi da li ti se svidjaju, imam ih jos mnogo
Ovako...Idi na My Controls videces ga,eno ga skroz gore^^^ I kada udjes tu pogledaj na levu stranu i videces razne opcije za pravljenje,popravljanje profila. E,tu ti pise Avatar Settings(to ti je pod Personal Profile)...to je to. Ako treba jos nesto,pitaj. Izvini ako sam te prepala mojom reakcijom...bas sam se iznenadila kada sam videla da si iz Sbije. I pesme su ti stvarno dobre editI veza mi je pukla,zato sam odugovlacila. Eh,da...reci mi da li si uspeo sa slicicom?
hvala ti za pomoci za pohvale za pesme ova druga je ustvari o meni jer ja zivim u stanu broj 705 ceo svoj zivot... tako je nastala i pesma ako te zanima imam ih jos mnogo
Slusam P.O.D,SOAD,Korn,Staind,Deftones...pa Incubus,3 Doors Down,RHCP...itd. Ti? Sorry,nisam videla da si postavio ovo,posto je Chris to uradio pre tebe...pa mi je on skrenuo paznju
Dobro dosli, dudeLP. Sad nemazu nekako da nas stanu!! Chris - Just get out of the fucking topic and stop spamming in here.