nije bas da ne znam uopste da plivam. otplivam jedno desetak metara i tu je kraj. losa tehnika, slaba kondicija... pun sam mracnih tajni EDIT: i razlikujem boje samo ih mesam :angry:
Mrcino Dobro jutro [/b][/quote] i nije bas nesto poseno dobro ali ajde... jel znas onu pesmu i've got the worst hangover ever i'm crawling to the bathroom again and it hurts so bad that i'm never gonna dring again -zvanicno moja pesma dana
i nije bas nesto poseno dobro ali ajde... jel znas onu pesmu i've got the worst hangover ever i'm crawling to the bathroom again and it hurts so bad that i'm never gonna dring again -zvanicno moja pesma dana [/b][/quote] Ccc... Gle sto ima Machora kao avatar... Bas fino.
Ha,ha,ha... Davna su ta lepa vremena... [/b][/quote] ma videces, razbicemo ih sve EDIT: e da, hteo sam da mi kazes sta mislis o ovome: U Zvezdama I nikad necu znati Zasto ne ja Samo je malo do kraja Jos korak il dva I sav moj zivot se brise Vise nema ga Zasto sve nevolje uvek idu na mene Novi dan kao san i u njemu zivim ja Gde si ti tu sam ja izvan svih granica Ovaj put kuda vodi? Da li vodi ikuda? Nova greska novi pad necu stici nikada Tvoj glas sada cujem ali ne vidim te Neki ljudi sto nas mrze sada odvode te Tiho lezis ti na dnu I ne ispustas glas Da li razmiljas o svemu da li milis na nas Ovaj put nema kraja ipak vidim te sad Postelja krvava necu uspeti sam Tvoja ruka mirna je, tvoje oci sklopljene I svi kazu mrtva je sad ka nebu putuje Ovu bol neizmernu necu moci da podnesem I ne uspevam da zaspim cele noci ja se tresem Boze uzmi me sad il dovedi mi nju Da ne provedem sam ove zadnje case ona nije tu I nikad necu znati Zasto ne ja Samo tisina nas spaja Do beskraja I kada padaju kise Samo tebe vidim ja Zar su sve godine uzalud potrosene Nikad necu uspeti da razumem ovaj kraj I ne zelim da razumem samo jednu stvar znaj Da krivica nije tvoja I krivica nije moja To se samo sudbina igra sa zivotima Ipak zasto ne ja zasto morala je ona Koja bila mi je sve, koja bila mi je sve Sve je prosto sve je lako ipak nista nije jasno Moras da mi kazes zasto, Boze daj razumi me I u snovima je vidim dok u krvi ona lezi Zna da ne moze da mrdne ali htela bi da bezi Jer mi mogli smo sve, sve na nama bilo je Ipak jedna greska jedan pad I sve izgubi se Necu moci da oprostim to sto otisla si sama Necu da zaboravim sta je moglo biti s nama Boze dolazim sad jer to je moja zelja Hocu da I meni kao njoj kobno mesto bude postelja To je u zvezdama Sve je u zvezdama Sve je zapisano Sve je odredjeno Sve je u zvezdama jedna od retkih koje sam napisao na srpskom, samo sam hheo da cujem komentare
:'( Ne mogu da verujem da neko u tim godinama(a da je musko)pise ovako zreldusevljena sam.Pesma je stvarrrrno dobra(9\10) Ali... Zasto je tako tuzna?Imas talenat(i to bas bas)-pisi veselije pesme : )
:'( Ne mogu da verujem da neko u tim godinama(a da je musko)pise ovako zreldusevljena sam.Pesma je stvarrrrno dobra(9\10) Ali... Zasto je tako tuzna?Imas talenat(i to bas bas)-pisi veselije pesme : ) [/b][/quote] pa sta da pisem? sunce sija, cvece mirise, ja sam srecan, sve mi je super oduvek su tuga, bol i sl bili to sto pokrece inspiraciju hvala, stvarno evo napisacu jednu veseliju samo za tebe
ma videces, razbicemo ih sve EDIT: e da, hteo sam da mi kazes sta mislis o ovome: U Zvezdama I nikad necu znati Zasto ne ja Samo je malo do kraja Jos korak il dva I sav moj zivot se brise Vise nema ga Zasto sve nevolje uvek idu na mene Novi dan kao san i u njemu zivim ja Gde si ti tu sam ja izvan svih granica Ovaj put kuda vodi? Da li vodi ikuda? Nova greska novi pad necu stici nikada Tvoj glas sada cujem ali ne vidim te Neki ljudi sto nas mrze sada odvode te Tiho lezis ti na dnu I ne ispustas glas Da li razmiljas o svemu da li milis na nas Ovaj put nema kraja ipak vidim te sad Postelja krvava necu uspeti sam Tvoja ruka mirna je, tvoje oci sklopljene I svi kazu mrtva je sad ka nebu putuje Ovu bol neizmernu necu moci da podnesem I ne uspevam da zaspim cele noci ja se tresem Boze uzmi me sad il dovedi mi nju Da ne provedem sam ove zadnje case ona nije tu I nikad necu znati Zasto ne ja Samo tisina nas spaja Do beskraja I kada padaju kise Samo tebe vidim ja Zar su sve godine uzalud potrosene Nikad necu uspeti da razumem ovaj kraj I ne zelim da razumem samo jednu stvar znaj Da krivica nije tvoja I krivica nije moja To se samo sudbina igra sa zivotima Ipak zasto ne ja zasto morala je ona Koja bila mi je sve, koja bila mi je sve Sve je prosto sve je lako ipak nista nije jasno Moras da mi kazes zasto, Boze daj razumi me I u snovima je vidim dok u krvi ona lezi Zna da ne moze da mrdne ali htela bi da bezi Jer mi mogli smo sve, sve na nama bilo je Ipak jedna greska jedan pad I sve izgubi se Necu moci da oprostim to sto otisla si sama Necu da zaboravim sta je moglo biti s nama Boze dolazim sad jer to je moja zelja Hocu da I meni kao njoj kobno mesto bude postelja To je u zvezdama Sve je u zvezdama Sve je zapisano Sve je odredjeno Sve je u zvezdama jedna od retkih koje sam napisao na srpskom, samo sam hheo da cujem komentare [/b][/quote] <3
yup. u toj pripizdini gdje ljetujem ima internet u knjiznici al se moras 4 (!) dana unaprijed rezervirat... =/ kako ste svi? ivana je bolesna vidim :'(
Vidim svi ste se negde razisli, letujete... Lepo. Drago mi je da vas vidim ovde ponovo posle duzeg vremena Valjda je do sada ozdravela. Nema je sto godina
Stvarno bi mogao da navratis cesce. Nema sta ni da se cita. Poslednjih mesec dana je bas mrtvo... Tomi imas ogroman respect od mene za one fajlove
Mrtvo, eh? Trebacmo da nadjemo jos od nas da ovde postaju. Hah, hvala. Pa sta snaci 'fajlove'? [/b][/quote] fajl = file Mislio sam na one pesme koje si stavio na server
fajl = file Mislio sam na one pesme koje si stavio na server [/b][/quote] OH! Kako nisam tako pracito. Sad nesma sta precas od. Od kakova pismo pricas od; i koji server?