Da,da to ti skrrroz verujem. Inace,ofarbala sam se u tammmnu,skoro crnu...Postavicu sliku kroz par dana.Sada sam bas opasna B) Eto,jedna zenska tema.
Ovo nije crna.Nego crvenkasto-braonkasto-crna... otprilike. A,dobro valjda mozes priblizno da zamislis. *edit*Ona crna se isprala...pa sam se opet ofarbala. Cisto da ne dodje do zabune.
malo sam slab sa bojama. razlikujem ih ja ali ponekad ne znam koja se kako zove. drugari mi se stalno smeju zbog toga
Kako to?Kao vidis rozu a kazes crvena? Ovo jos nisam cula. [/b][/quote] ma neee samo neke nijanse ponekad mesam zutu i zelenu, plavu i zelenu, roze, ruzicastu i tako te nedefinisane. znam, cudno
ma neee samo neke nijanse ponekad mesam zutu i zelenu, plavu i zelenu, roze, ruzicastu i tako te nedefinisane. znam, cudno [/b][/quote] Meni je bas strava.Volim kada neko ima cudnu osobinu Hi I Don't Need No Accuser!!!Did you find something interesting here?! Mrzim kada tako upadnu,a nemaju blage ni sta citaju.
sto? bas je do jaja [/b][/quote] Da,da veoma. Imam losa iskustva,samo to.A i polovina ljudi tamo su moroni.
Da,da veoma. Imam losa iskustva,samo to.A i polovina ljudi tamo su moroni. [/b][/quote] pa pricacemo na private, briga te za ostale ajde onda na chat room ovde na lpa?
super! ja sam sad stigao sa bazena i mrtav sam umoran... [/b][/quote] Ti to namerno... :'( A znas da ne smem da plivam(tj.da opterecujem organizam)
Ti to namerno... :'( A znas da ne smem da plivam(tj.da opterecujem organizam) [/b][/quote] da, ti ne smes da plivas a ja ne znam da plivam. ipak sam gori