Izgleda da samo ja, eva i prly precamo ovay jesik. Rodensam u '90 i idem u deveti razred. Trebamo da nadjemo neko jos da preca ovde sa nas, eh?..
Pa mogli bi...prly je spomenula nekog Darta iz Hrvatske... Uclani se na www.lp-bosnia.org,ako zelis Super je sajt,skoro je postavljen-kaze prly Obe smo se uclanile
možda ja nagovorim prijateljicu.... ona sluša lp i good charlotte ( ) deveti razred, huh? to je kod nas osmi.... zaostala zemlja... Tomi, kako to da si se odlucio da ucis srpski? je li te mama natjerala ili si sam odlucio?
Nagovori drugaricu I ja cu moju... Kako si?Jesi li se lepo naspavala?Ja bogami jesam posto nisam isla u skolu...a necu ni sutra
Pa bas nista...sem sto sam se razbolela,pa ne smem napolje Ja sam toliko bila umorna juce da ni ''Crime Scene'' nisam odgledala do kraja,a omiljena mi je serija.
Nimalo Pa,i nema neke posebne razlike...predpostavljam da i ti razumes srpski bez problema. Inace,dopisivala sam se sa nekim Alenom juce na LPBH kada si ti otisla...super su
Da,shatila sam Volim sport,rukomet naravno...ali,iskreno nisam bas luda za tim sportom,koliko sam za basket. Moja najbolja drugarica trenira rukomet.
Ja sam ljen, to je sto nevolim toliko da pisam i citam srpski. Pa mozem da pritcat super. CSI je nibolje misia, ja mislim. Ja sam bio budan do 2am isto. To je uvjek cad idem spavat. prly - Moje rodetelje jel su od Bosna/Serbia [zaborvio sam koje, sve jedo meni. ] Oni i moja baba [koje sad umorlo na petak ] su mi na ucli srpski, nesnam ako to je bio moj prvi jeski ili drugi...zaborvio sam koje sam na ucio prvo, engleski ili srpski...sta god... trebam ici sad, caio.
you are crazy [/b][/quote] Well, svi ko nisu srpski/bosanski/hrvatski jesu ludi, sta mislis? Croatia = hrvatski ... right?