Dogovoreno.Ceka te i moja drugarica Ja odoh da se spremam.Moram ranije da odem,da pomognem,itd. Pazi da ti bus ne pobegne
koja drugarica? tamo od oktobra kad se preselim u bg stvarno cu da svratim jednog dana aj lepo se provedite poz
Evo me na Radetovom compu,potrosicu mu sve sate...Sada moram satima da cekam drustvo <_< Ako svratis,moracu da prekrsim jednu boziju zapovest :whistle: Salila sam se za drugaricu.Ali garantujem da bi se nasla neka(neke)
Dobro,okej,kraj- zavrsili smo razgovor na ovu temu. Edit:Ne znas u sta se upustas sa ovom lujkom.A posto sa ja veoma tolerantan decko necu joj zameriti.Kaze mi da si strava lik.I ja joj verujem. Pozzz -Rade EDIT:Eto,vidis kako je dobar.Samo zato sto mu je rodjendan
e stvarno the end. full stop. edit1: e moram da palim sada. vidimo se poz edit2oz rade. srecan rodjendan. popijte par tekila za mene zop sad stvarno
Pa,moglo bi se reci... Nikada se nisam napila da ne znam za sebe(skoro i da ne pijem),ali ovog puta je bilo veselo. Prvi i poslednji put ovako.Samo zato sto je Radetov 18.
Eto,vidis Inace,htela sam da te pitam sta se desilo onom tvom drugu iza tebe?(na onoj drugoj slici) Nesto je sav izubijan...
to je vec postala legendarna prica pa nista, ima on neki bajs bez kocnica i tako vozi on kao malouman i posto je bilo mokro on krene da vozi preko trave i prednji tocak mu upadne u rupu duboku pola metra koja su spremili da posade drvo u nju. i posto je legenda tresne pravo glavom u neku kamenu plocu koja je tu stajala. i tako...
Joj...kakav baksuz A taman sam pomislila da ste se pre slikanja tukli... [/b][/quote] mi kad se bijemo ne dobijamo batine ma ne mi smo fini momci, uzorni gradjani...