koliko imas jos? [/b][/quote] Jos puno. Verovali ili ne-imam mononukleozu...Ja sam zgranuta.Ceooo raspust cu lezati,primati infuzije i injekcije.Strasno.Dobro je da su me pustili na dnevnu bolnicu(ne moram da lezim tamo kod njih nego idem samo po lekove) Mozda tek u avgustu mrdnem negde. C c c kakav sam ja baksuz. Necu cesto dolaziti ovde,da znate...posto ne smem mnogo da se krecem. Inace,ono sto je najjjgore je to sto je bolest izuzetno prenosna.A JA IMAM DECKA!I NE SMEM NI U OBRAZ DA GA POLJUBIM. Poooor,poooor me :'( Prly,drago mi je da ti je bolje. *hug*
Hmm...kako je ovo privi put ja sam video ovu pespmu da igra na moj computer, pa bio na moj computer za 2-3 mesjece vec... Rammstein - Serbia (Rammstein vs. Zanfria Mix) Jel iko ikad ovu pesmu cuvo? Mislim da mosjem da cujem Serbski i pesmu, pa nesam signurno za ima isto Nemacki, snas.
Imaju internet u bolnicu!? Wow. Get well soon. Dusan - Ah, to je koje jesik je...nesam mogo da poznam sta je.
CAOOOO!!!! Danas sam se vratila...mnooogo mi je bolje ali moram da mirujem. Jooj nemate pojma koliko sam srecna sto sam se vratila kuci.Kako su me izbockali...sva sam k'o narkoman. Sada imam vremena da visim ovde Pozzz
drago mi je da ti je bolje. nadam se da cemo te ubuduce cesce vidjati ovde. a da, moram da vam se pohvalim upao sam na budzet na faksu tako da cu od oktobra biti student engleskog jezika poz svima!
Zdravo svima,evo mene ovde posle dve divne nedelje Bila sam na selu...odmorila glavu. Vidim da je ovde sve zamrlo,nazalost.Nikako da se "pohvatamo" . Vidimo se...kiss!
jel si radila malo na selu? njiva i tako to mozda i ja odem malo na selo ali znam da cu da se smorim posle dva dana edit: ladno sam te uhvatio online
Ja NE SMEM da se opterecujem zbog bolesti...Tako da sam se samo izlezavala sa deckom. Da,i njega sam vodila. Sta ima kod tebe?
Ja sam zesce smorena... Danas je mom decku osamnaesti,veceras je zurka...a meni se taaako ne ide. Uhvatila me mrza A planiram da mu spremim posebno iznenadjenje...ali to je tajna