Pa,moracu jer uskoro idem na letovanje...tako da bi bilo lose da ostanem bolesna. Awwww...I meni isto Ovo je i za Tomija ako se seti malo da svrati ovde.
Ne znam ni ja.Pokusala sam da je "uhvatim" na LPB ali ni tamo nije bila(huhh...kao i da ima razloga) Eh,kada bi znala kako nam nedostaje...
veruj mi nisam ni ja ovaj forum utice na mene ' [/b][/quote] Utice,ozbiljno... Odkad sam se uclanila nekako sam smirenija.Pa ovo mi je kao druga kuca.
Utice,ozbiljno... Odkad sam se uclanila nekako sam smirenija.Pa ovo mi je kao druga kuca. [/b][/quote] a i dobro je mesto da vezba mengleski posto planiram da ga upisem posao+zadovoljstvo
*HUGS FOR ALL* I'M BAAAAAAACK!!! nemate pojma kako mi je drago biti natrag!!!!!!!!!!!!!! Bila sam u bolnici pa nisam mogla odgovarati vam! Tolko ste mi nedostajalali...!! I'm sooo happy!
stomach problems, nesto slicno ko Chesterovo... al sve je u redu sad! koji ces faks upisat, ako hoces neki..? :wth:
Evo, nista... roditelji su otisli na 4 dana na more i ja sama doma vladam kod tebe? zovite me prly, ovo mi je pravo ime, al ono mi je draze! e,da. I nice pics as usual!