bas ste se lepo ispricali maturu imam u utorak a slike cu sigurno uploadovati da vidite kako sam lep... poz
Uskoro stizu nove slicice,kada smo vec kod njih A one sto sam postavila tamo sam sklonila zato sto nisam nesto posebno zadovoljna njima... Nove cu postaviti kada me ne bude mrzelo...
Promenio si nick...iskreno i bolje je ovako. A za drugare...sta ja znam,mozda ste vi borani smekeri Sve u svemu,videcemo...
znao sam da je ovako bolje. mislim sta ce mi ono lp kad se zna da ih slusam cim sa se uclanio. smekeri, nego sta edit: jel bi mogla da mi napravis neki novi sig sa novim imenom?
*obrisano* Ovaj je star...vidis po tome sto na njemu stoji ''dulelp'' Meni se svidja,zato sam ga i postavila.Ali ako BAS hoces da pise ''Dusan'' nije problem...sredicemo i to
e super je samo prepravi na dusan ako mozes. mnogo je dobar. p.s. sad sam se probudio, sinoc sam imao maturu i proveo sam se ekstra. poslacu vam slike kad ih budem prebacio na komp...
Yes sir. Jeeeee!!! Jedva cekam da vidim kako si bio lep *edit* Postavila sam nove slicice.Za Tomija **edit** Izvol'te... Nadam se da si zadovoljan...
Hvalaaa... Nisam ocekivala takve reakcije. Nikada sebe nisam smatrala lepom... By the way ''Tomi'' je mnogo bolji nick