i ja isto ako prodjemo mozda se sretnemo na medjunarodnom edit: jel neko od vas zna dart-a? izgleda da je i on sa ovih prostora
da bar prodem... imam upis direktno u srednju skolu. dule, koji si razred? ne znam ga, vidla sam ga tu na forumima, al nemam pojma tko je...
'ladno nisan bila celu nedelju ovde... Neeee veeeeruuujeem... A dodjoh samo da se javim.Moram da krenem da se spremam za skolu,koja je i razlog zasto nisam dolazila. Izvinite sto nisam postavila slike...imam ih ali nemam vremena... Bicu ovde veceras,petak je...konacno.
saznala sam, svi idu u isti grad/mjesto/jazbinu pisat test... Gdje je TOMIIIII??? :'( [/b][/quote] Evo me!
[/B]Nikako da vas ''uhvatim'' Ovih dana nemam vremena da se k'o covek izezam na netu... Duleta nisam 100 godina ''videla'' ali bice vremena...sad ce raspust...
2 dana sam bio na regrutaciji u nisu i nisam ziv od umora dobio sam vojnu policiju sta ima novo kod vas ljudi?
PRLYYYY!!! just wait edit: Sta kazete o novom sig-u? POSTAVILA SAM SLIKE(u Post Your Picture,str 580),samo da vas obavestim. Glupe su obe...izgledam 100 puta ruznije nego u stvarnosti...nemam nista bolje.