Zivi smo,al' pitanje je koliko smo zivi...inace,bila sam danas da vadim krrrv. Jos uvek sam bolesna...nazalost. Ne idem u skolu...haha ...i dosadno mi je... ...Mnogo... :chemist: Tomi...smiri se.Moras da se pomiris sa tim da na ovom svetu ima debila. Rekla sam sebi da se vise zbog njih necu nervirati. Ima li koga ovde? edit: Ah,da...slike.Ovih dana,ovih dana...samo da se oporavim. Strpljenja molim!
pusti xero namilao ellinika Vidi Tomi.Pitala sam drugaricu da mi kaze nesto na grckom...tako da ni je ne znam sta ovde pise.Nesto za onog debila koji gura nos svuda. B) Ne znam dokle ce me drzati. Nikad mi nije bili ovako lose. Samo sam jednom u zivotu primala injekcije...pa ti vidi. Ali u svakom slucaju,bolje mi je. A skola...pffff...jako mi nedostaje. Secem vene. Obecavam da slike stizu za subotu/nedelju. :whistle: ...valjda. Salim se
pusti xero namilao ellinika Vidi Tomi.Pitala sam drugaricu da mi kaze nesto na grckom...tako da ni je ne znam sta ovde pise.Nesto za onog debila koji gura nos svuda. [/b][/quote] hej svima, ja jos imam praznike, muahahaha ja bi kao trebala znat grcki, :whistle: ovo je novogrcki..... valjda...
cao! Novogrcki?!Grcki?! Gde? Salim se.Mislim da znaci nesto kao pederu i ja znam grcki...valjda. Ko zna sta mi je rekla
Slide on the soap... Slide on the soap... Slide on the soap... Slide on the soap... obozavam Ed, Edd & Eddy...
'ladno...ja sam njih gledala kao klinka. Strava su. Inace ljudi imamo novog druga! Perla ne znam da li znas ali decko je iz Hrvatske,moj imenjak Otisla sam po rezultate danas(kao sto znate-vadila sam krv juce)i kaze dr. da su super,da ne treba da brinem.Kaze neki virus me uhvatio. Eto jos jedan razlog da se radujem Glupo je samo sto su mi bezveze busili venu... edit: Dule?Gde si?
ja sam tu ali vas nema zadnjih dana i ja sam se nesto razboleo ali nista strasno sledece nedelje imamo turnir u fudbalu tako da moram da budem zdrav bas super... svako ima ponekog
Aaaa...znaci fudbaler... Srecno na tom turniru! Jedva cekam da ''prsten2'' stigne u bioskop.Izgleda da je strava film.
i to ne obican fudbaler nego golman ma to je neki medjuskolski ali znas da je muskarcima fudbal uvek najvazniji i ja isto moj drug ga je vec nabavio na divx-u ali ja cekam da dodje u bioskop inace prvi deo je moj omiljeni film
Jos to gledas? [/b][/quote] Šuti... :whistle: došlo mi je da ih gledam... Imaš najcool sig ikad Tomi!!! LMAO!
Znam...veruj mi imam iskustva sa fudbalerima Ma,moj decko je fudbaler pa se malo salim. Eto,mozemo zajedno Ja sam se odusevila prvim delom. Eeee...pa danas je prvi april. Idem da zeznem nekoga
Ne,ali su mene zeznuli Todd i Nate,kao i Tomija i ostale...Idi na Random chat ako nisi,pa ces videti. A ja smisljam kako da zeznem drugaricu Konacno da ''uhvatim'' nekoga od vas online
Ofarbala sam se danas,strava je... Sutra postavljam slike sigurno ...pa komentarisite. (stavicu i pre farbanja)