...necu da se ljudi uplase A i trebala bih da se ofarbam po prvi put u zivotu... Pitam se kako me vi zamisljate...
prly super izgledas ovo smo ja i moj najbolji drug nemanja (koji takodje obozava lp ja sam ovaj sto stoji dusan
hello! :chemist: lol pretpostavljala sam da izgledas tako nekako... ne znam zasto... [/b][/quote] u pozitivnom illi negativnom smislu?
Veruj mi da sam i ja Kao sto bi moja drugarica rekla ''to je tarot'',iako nema nikakvog smisla. Nju nikada nisam razumela...niti cu. :chemist: Dusane,dobio si kompliment od moje sestre I tvoj Nemanja...pogotovo. edit: ne mogu da verujem da nisam izasla veceras...uuuumrecu od dosade
hvala puno za komplimente pozdravicu i nemanju ja sam izasao i bilo je whoooooooooaaa ali sad sam rano ustao pa sam kao popisan
Al' barem si izasao... Jeee...znas sta?Imam osecaj kao da sam te vec videla negde... strange Moguce je da mi licis na nekoga.
Wow, a foreign language conversation. I'll join with my Greek. Afto, then gadalaveno dipode bu lalide. Boris na mu bis nambu lalide?
Okaaaaay... I said this before: IF YOU DON"T KNOW SERBIAN/CROATIAN...GOOODBYEEE!!! Don't irritate me. Please. :chemist:
pridruzujem se pozdravima deja vu... zona sumraka... turururu turururu... kad ces da postavis sliku? bas me zanima kako izgledas
pridruzujem se pozdravima deja vu... zona sumraka... turururu turururu... kad ces da postavis sliku? bas me zanima kako izgledas