Worms through internet connection?

Discussion in 'The Living Room' started by ...Lauren?, Jun 30, 2006.

  1. #1
    ...Lauren?

    ...Lauren? Sadist Sagittarius

    Joined:
    Jun 2, 2006
    Messages:
    2,562
    Likes Received:
    0



    Here's what happened:

    First, I got a blue screen message on my laptop, and I've already determined that I need a new hard drive. I thought that I got a worm or a virus through an email or something I downloaded.
    Then, while waiting for the repairman to come install the new hard drive, I stole my younger sister's computer, set it up in my room, and hooked it up to the internet (we have a 2WIRE wireless system) and used it for a couple of hours, and when I turned it on the next morning, I got the same error message. Although, when I uninstalled the internet while in safe mode, I was able to fix her computer (possibly because her's hadn't been connected as long as mine had). I haven't visited any new websites recently, and none of the ones I visit cause problems on my school's computers, which use the same operating system (Windows XP).
    My computer is protected with Norton Antivirus.

    Am I getting worms through my internet connection? If so, how do I fix this? If it isn't worms, what is it?

    EDIT: I think I fixed the problem, but for some reason the computer isn't letting me delete this post. Grr...
     
    Last edited: Jul 2, 2006
  2. #2
    Neil

    Neil Super Duper Member LPA Super Member

    Joined:
    Jan 1, 2003
    Messages:
    4,927
    Likes Received:
    0



    You uninstalled 'the internet' while in safe mode? You mean you uninstalled IE? I'm confused. Try using this online scanner (http://housecall.trendmicro.com) and scan with Ad-Aware.
     

Share This Page