Here's a place for all of us from ex Yugoslavia where we can talk in our language(s). We've already had this topic but it died a long time ago, so I thought it would be cool to make another since a lot of people joined this forum recently. I hope mods are ok with this. E pa ljudi ajde prvo da vidimo koliko nas ima
Naizad... Mislim da nas nema bas mnogo... Tu smo: ti, Sneza_sh i ja iz Srbije... El Penor je Srbin iz Kanade... Iz Hrvatske su Perla i KnotSlip... Iz BiH sam samo primetio da je Arthas... A primetio sam da ima neki lik koji se potpisuje Pantelija Garantovano je Srbin... Nego, da li jedva cekas da izadje MTM!!!! Ja ne mogu da docekam...
Hehe pa ima nas solidno nije da nas nema Ima tu jos par likova iz slovenije ja mislim i iz hrvatske. A i pantelija je nas A sto se tice mtm... Nemam pojma, ne nadam se previse da se ne bih razocarao ako bude njesra. Valjda nece
Ma daj uzbudjen sam ko Titov pionir Posle tolikog rada album moze da bude samo dobar ili super Nikako ne moze da bude njesra... Ma garantovano su uradili extra pos'o... Jedva cekam!!!!!!!
I'm sorry Dusan, but please keep the chatting to PMs or IMs. We've relegated an entire thread to chatting already, Random Thoughts.