everybody's going to the party have a real good time dancing in the desert blowing off the sunshine pesma je vrh skinuo sam ceo album sa neta i samo to slusam ali vrh
everybody's going to the party have a real good time dancing in the desert blowing off the sunshine pesma je vrh skinuo sam ceo album sa neta i samo to slusam ali vrh [/b][/quote] Sam vrh. Inace...CAOOOOO!!! Huhhh...kol'ko me nije bilo cooovece. Skola me ubi u pojam,nisam imala vremena da pipnem komp... Ali na svu srecu zavrsavam za dve nedelje. Kako ste ljudi? Ako se ne varam Dule,ti si maturant...mora da prsti od strebanja. Prly,kiss.
ahahhahahahahaha ali zamalo! nikad mi nije bilo bolje, po ceo dan pijemo, slavimo, zezamo se sutra mi je poslednji dan u skoli tako da cu da se napijem kao nikada do sada! poz ljudi!
ahahhahahahahaha ali zamalo! nikad mi nije bilo bolje, po ceo dan pijemo, slavimo, zezamo se sutra mi je poslednji dan u skoli tako da cu da se napijem kao nikada do sada! poz ljudi! [/b][/quote] Jao...cuti. Cetvrtaci napravili ludilo u skoli pre neki dan... Jos uvek me boli glava.
Jao...cuti. Cetvrtaci napravili ludilo u skoli pre neki dan... Jos uvek me boli glava. [/b][/quote] e pojma nemas koliko smo se dobro proveli zika, pice, trubaci... ludnica malo mi je zao sto odlazim iz skole. na faksu nece biti takvog zezanja ali sta da se radi...
I ja se pitam...ali dobro je da si se setio Nista posebno...napolju ja vrelo tako da sedim kuci i smaram se...vidim da si se konacno obrijao.
Ovde vreme neje toliko dobro. Petak bilo kisa, I danas bilo malo bolje, pa nema kratke pantole jos. Jesam obrijao se, sta mislis?
Veruj mi da bih zelela da mi padne malo kise... Jesi li video prly skoro...ja je nisam videla 100 godina.