Boring... Ja sutra odgovaram biologiju i hemiju(eto mi kada sam htela gimnaziju) I stvarno ne znam kako cu...a ne smem da bezim sa casova
he he ja trebam da radim kontrolne iz matematike, fizike, hemije, informatike da odgovaram ustav, biologiju, sociologiju eto kada sam htelo gimnaziju
Eeeee...pa to je samo za sutra...ostali predmeti su jos gori...necu ni da komentarisem. Ehhh...eto,ti si gimnazijalac,mozes da me razumes Sta ces posle srednje?
Lepo...moja mama bi bila ponosna da zna da ces upisati english,ona je to zavrsila Ja cu zurnalistiku,najverovatnije. Zamisli,bila sam zagrejana za kriminologiju :chemist: Pa su me moji odvratili od te ideje.
Hi svima! kad smo vec kod skole.. mislim da cu dobit 5/A iz današnjeg testa iz matematike... samo zadnji zadatak nisam znala... još samo sutra i PRAZNICI!!! ako me ona kurva sutra pita kemiju... meh :angry:
Ma "uhvatio" me je virus,i to stomacni. Katastrofa. Ja otisla sa LPBH,misleci da mi neces odgovoriti. I'm sick of people doing this. Kao sto kaze Tomi, Jebem ti budale.
mislim da ces trebat smanjit sig dule... njemacki gotov! eva, tko ti je to u sig/u, i dal znas da sam postala mod na lp-bosnia.org? yup, yup! Tomi, pogledaj taj site, ako imas vremena...
Kako? I Dusane,slazem se da smanjis malo sig... Na slici su Incubus,a pesma je aqueus transmission(valjda se tako pise)