Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    I'm tried Joe's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Guilin
    Posts
    18,100

    Site Slowdown and Shoutbox Lag Issues: Troubleshooting

    I've noticed a lot of users in the shoutbox mention site slowdown and lag issues with the site. Mostly where the shoutbox is concerned, i.e, posts not being submitted or being delayed etc. I personally don't have these issues and I've seen others mention they don't experience them either. Then again, the majority of you seem to experience these. I honestly have no idea what the problem is so if you can post in here with what errors you're experiencing on the site, at what time of day and your location it might help us get to the bottom of it. It's really frustrating to see and I hope we can resolve it soon. Post away.

    Error: Mouse icon continues to load when everything has loaded on screen. No other site issues or slowdown etc.
    Time of Day: Random.
    Location: UK

  2. #2
    @TheReeknd Ree's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dubai, India
    Posts
    7,713
    Location: London, UK

    June 27th 10pm BST and June 28th 7.30pm BST - The site was slow and at times completely unresponsive. Shoutbox wouldn't load at all. I could just about access the site through my phone but it was still very slow and lagging like hell.

    Shouts disappear and then re-appear after a few minutes.

  3. #3
    all hail the sassy pug-ape Decay's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    http://goo.gl/zPOD
    Posts
    1,522
    Error: Around 8:30 pm, forum wasn't loading. Main site (news page) was fine but the forums weren't loading for me. Before that, the forums slowed down (and lagged like hell). When I couldn't get on the forums anymore, it was off for me for about 30 minutes.

    After I got back, shouts seemed to diseappear in the shoutbox. Some shouts even appeared out of nowhere. I'll explain it like this:

    First I had these messages (1 being the most recent shout)

    1
    2
    3
    5

    And then suddenly, another one appeared inbetween others:
    1
    2
    3
    4
    5

    Time of the day: I didn't experience any problems during the day but things went down around 8:30 pm.

    Location: Belgium

    I hope this helps.
    Follow me on Twitter: https://twitter.com/D3cay_

    Thanks for choosing me as runner up for LPA's MMU (May 2012, June 2013 and November 2013): The Raid Mashup: Lawless (Video)
    Skin To Bone Remix: Rust
    Where'd You Go Remix: Come Back


    My Soundcloud profile: http://soundcloud.com/d3cay

    Quote Originally Posted by Liz
    Liz: And stiff dicks

  4. #4
    @TheReeknd Ree's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dubai, India
    Posts
    7,713
    Decay's 8.30pm time is the same time as I had those problems (7.30pm BST) and it also lasted about 30mins. The LPA Homepage worked fine for me, it was just the forums that had issues.


  5. #5
    . Coldplay's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    17,643
    I'm assuming it was the same time as everyone else.

    The site had trouble loading and the shoutbox was acting strangely. Shouts were disappearing and reappearing with considerable lag. At some points shouts I had posted were showing up absurdly out of order, with differences of over a minute from the original posting time compared to other shouts that were posting right away.

    Location: TX

  6. #6
    My perversion power is accumulating babie boi's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Dubai, India
    Posts
    6,920
    Same problems as everyone else: Shouts disappearing then reappearing, lots of lag on the forums and shoutbox, etc. It happens at the same time as everyone else.

    Location: Florida

  7. #7
    LPAssociation.com Administrator Derek's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Reading, Pennsylvania, United States
    Posts
    39,435
    I also, now that I think about it...have experienced my shouts appearing strangely out of order at random times as well.
    The LPA is self funded. We support our hosting costs out of pocket and through ads, and although we do not expect our users to donate...any monetary contribution helps.
    To donate towards hosting costs and help support the site, please click on the Donate button below.



    Check Out AltWire - My Latest Project

  8. #8
    I Can't Resolve This Empty Story Star Scream's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Nar Shadaa
    Posts
    1,932
    happens to me as well

    Location: Australia

    but that may be my internet as well
    ALL FOR NOTHING -

    And no I'm not your soldier, I'm not taking any orders

    I'm a five star general infantry controller, need a lesson, let me show you.

    Have you checking your composure while I make you step to it like


  9. #9
    Beat My Drum calessi's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    mainly uk based but wherever my company sends me which can be"morning got your passport on you good"
    Posts
    28
    is the shoutbox not working today?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •