PDA

View Full Version : How do I put a sig?



Anya
09-18-2003, 09:03 PM
Well I know how to make one but, I made one in photoshop but I don't know how to get the URL for it and put it in my sig. Please tell me lol i'm clueless.

Anthony.
09-18-2003, 09:14 PM
This would go in FAQ but you must upload your image on a web server, and then link it with the following code :

{img}image's url{/img}

Change {} for []

Hope this helps.

Anya
09-18-2003, 09:15 PM
Oh okay.
lol you've been helping me alot today haha.
Aight i'll put it in Facts next time;)

Bryan
09-18-2003, 09:42 PM
Originally posted by XeroGurl73@Sep 18 2003, 04:03 PM
Well I know how to make one but, I made one in photoshop but I don't know how to get the URL for it and put it in my sig. Please tell me lol i'm clueless.
First you need to sign up for a host who allows direct linking. Then use this code in your sig:

[img]http://www.yourhost.com/Username/MyPicture.jpg[/img]

If you have any other questions on how the forums work feel free to PM me. :)